Over ons


 

DE KNUTSELREFERENTIES VOOR SCHOLEN IN BELGIE!

Creativ Company A/S en Baert

 

Creativ Company A/S

Creativ Company is één van de grootste leverancier van knutselartikels in Europa.

 

Crea Planet

Crea Planet is de handelsnaam waaronder Creativ Company zal verkopen op de Belgische markt. Wij richten ons naar scholen, particulieren en doorverkopers. Crea Planet is een onderdeel van de firma Baert die reeds meer dan 100 jaar actief als schoolleverancier van basis-, didactisch en knutselmateriaal. Het was dan ook vanzelfsprekend om deze samenwerking nog te versterken en is de firma Crea Planet nu de vaste vertegenwoordiger van het volledig assortiment van Creativ Company voor België. Om het aanbod aan KNUTSELMATERIAAL voor de Belgische markt nog te vergroten hebben we dan ook deze website in het leven geroepen, met de medewerking van Creativ Company Denemarken.
Onze klanten zijn voornamelijk scholen, leerkrachten, jeugddiensten, academies, buitenschoolse kinderopvangen en openbare besturen. Wij leveren nu ook aan particulieren !

 

Aanbod:

-Meer dan 12.000 extra knutselartikels.

-Meer dan 1.500 knutselideeën met stap voor stap fotobegeleiding
-Iedere week nieuwe artikels en knutselideeën
-OUTLET-store met producten aan dumpingprijzen, die elke donderdag wordt bijgewerkt
-Snelle levering

 

Concept:

-Je krijgt hier toegang tot één van de grootste webshops in knutselmateriaal.
-Het vertrouwde team van Baert staat ook hier ter uwe beschikking.
-Je kan hier zeer gemakkelijk bestellen of gewoon talloze toffe knutselideeën opdoen.

Indien u meer informatie wenst, aarzel ons zeker niet te contacteren via mail op sales@crea-planet.be of het telefoonnummer +32 (2) 583.56.56.

 

Bank informatie

BTW-nummer: BE 0427.326.570. Gelieve uw bestelbonnen te richten aan BAERT NV met dit BTW nummer.  De factuur ontvangt u ook van Baert.


Klantenservice

Wij staan steeds tot uw dienst. Aarzel zeker niet contact met ons op te nemen:

Telnr.: +32 (2) 583.56.56
E-mail: sales@crea-planet.be

 

Facebook

 

Algemene voorwaarden


 

Levering

Bezorgen
In België versturen wij de goederen via GLS.

Leveringstermijn
Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?
Over het algemeen leveren we binnen 5 werkdagen bij het door u opgegeven afleveradres. Wij kunnen helaas geen exacte datum of tijdstip garanderen waarop een pakket wordt afgeleverd. Wij leveren natuurlijk binnen de uren van de scholen (tussen 08u
00 en 16u00 en niet op woensdagnamiddag).

Kan ik een bestelling op een ander adres laten afleveren?
Ja, dat kan. Bij uw bestelling kunt u aangeven dat u deze op een ander adres wilt laten bezorgen. U kan ook steeds het facturatieadres doorgeven indien deze verschilt van het leveringsadres.

Afhalen
Kan ik mijn bestelling zelf afhalen?
JA. U kan opteren om de bestelling bij Crea Planet te laten leveren – Essenestraat 16 B-1740 Ternat. Wij zullen u dan verwittigen wanneer deze klaar is voor afhaling.

 

Betaling

U ontvangt een factuur van Baert met verwijzing naar uw Crea planet bestelling.  Indien u met een bestelbon werkt, gelieve de bestelbon te richten aan Baert NV, Essenestraat 16, 1740 Ternat, BE0427.326.570.

De factuur wordt na de levering verstuurd. Betaling dient te geschieden netto contant binnen 30 dagen na factuurdatum. Alle geleverde goederen blijven het uitsluitend eigendom van Crea Planet° tot het moment van volledige betaling.
Particulieren dienen hun factuur op voorhand te betalen, bij ontvangst van de betaling zullen de goederen geleverd worden.

Opmerking: bij ons geen minimumorder of administratiekosten.

 

Retourneren

Retourneren van goederen

Retouren of koop ongedaan maken.
Spijt van uw aankoop? Retourneren kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden:
1. Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; en geen gebruikssporen vertonen.
2. De verpakking en toebehoren moeten (indien redelijkerwijs mogelijk) in nieuwe staat zijn zodat wij het weer direct kunnen verkopen.
3. U stuurt het artikel op eigen kosten terug. 
4. Het retourbedrag wordt binnen 30 werkdagen gecrediteerd.
5. Het terugzenden van een produkt mag enkel na onze voorafgaandelijke toestemming.
Voorkomen is beter dan genezen. Neem even contact met ons op als u vooraf al twijfels hebt. Wij helpen u graag om u het juiste product te helpen vinden. 
Hoe kan ik een product terugsturen? 
Wanneer u een artikel wilt terugzenden, neem dan binnen 14 dagen na ontvangst mailcontact op met de onze klantenservice op sales@crea-planet.be 

De kosten van het terugzenden zijn voor eigen rekening. Alleen indien een product buiten uw schuld om defect of beschadigd is zullen wij op eigen kosten het product omruilen.

 

Retourneren wegens defect

Wanneer besloten is dat uw aankoop wegens een defect naar ons terug moet worden gestuurd, dan kunt u het volgende doen:
1. Na overleg sturen wij u een nieuw exemplaar op.
2. Het defecte product laten wij dan ophalen
3. Retourneer niet uw artikelen zonder dit voorafgaandelijk met ons te besproken! 

Mijn bestelling is beschadigd aangekomen. Wat moet ik nu doen? 
Wanneer u aan de buitenkant van het pakket al een beschadiging vaststelt, neem het product dan niet aan of teken minstens onder voorbehoud met vermelding dat het pak beschadigd is.
Wanneer u het product al hebt aangenomen en er later achter komt dat de verpakking beschadigd is, controleer dan of er een defect aan het product is. Als dat het geval is, neem dan binnen de 48 uur na levering contact op met ons (sales@crea-planet.be) of via telefoon op 02/583.56.56. We laten u dan zo snel mogelijk weten of we het product kunnen vervangen of het op een andere manier kan worden opgelost.

 

Verzendkosten

Per bestelling worden verzendkosten in rekening gebracht van € 5,74 excl. BTW. Deze verschijnen tijdens het bestelproces duidelijk in beeld zodat u weet wat het totaal af te rekenen bedrag wordt.
Bestellingen met een bedrag hoger dan 200€ excl. BTW (=242€ incl BTW) worden GRATIS geleverd!

Wij verzenden onze bestellingen standaard met GLS. GLS biedt het pakket bij het door u opgegeven adres aan. Er moet getekend worden voor de ontvangst van het pakket. Zorg dat er altijd iemand aanwezig binnen de schooluren.

 

Met vriendelijke groeten

Crea Planet
Partner of Creativ Company A/S en Baert


Tel.  02/583.56.56
info@baert.com
Essenestraat 16 • B-1740 Ternat

www.crea-planet.be