Uitleg van de symbolen

Op deze pagina vindt u een toelichting op de in de webshop gebruikte symbolen, handig om te weten, wanneer u bij ons shopt. 

Bulkvoordeel

Extra korting voor het aankopen van grotere hoeveelheden.

B2B

Product geschikt voor winkels en andere zakelijke klanten, waarbij rekening is gehouden met een goede balans tussen investering en opbrengstpotentieel.

Kwantiteitskorting

Voor de meeste artikelen wordt een "minimum order quantity" (MOQ) vermeld dat vereist is om de beste prijs per artikel te krijgen. De vermelde prijs is de prijs per stuk/pak. Een meerprijskorting is al in mindering gebracht. Houd u er rekening mee dat de prijs alleen van toepassing is op de aankoop van hetzelfde artikelnummer (bijvoorbeeld dezelfde kleur). | Als u een kleinere hoeveelheid wilt dan vermeld, kunt u inloggen op onze website om de juiste prijs te zien. Dit geldt voor alle items gemarkeerd met *.

Netto Prijs

Geen extra korting mogelijk.

Speciale aanbieding

Dit product is in prijs gereduceerd ten opzichte van de normale prijs.

Outlet

Bespaar tot 90% in onze Outlet. Hier vindt u  hobbymaterialen tegen gereduceerde prijzen om ruimte te maken voor nieuwe hobbymaterialen. 

Het papier is zuurvrij en heeft een neutrale PH-waarde

Het product is zuurvrij en pH-neutraal

Het papier is lignine vrij

Geschikt voor de printer

Dit papier kan gebruikt worden in printers.

Brandbaar

 

Schadelijk voor het milieu

 

Irriterend / gevaarlijk

Bitjend

Gezondheidsrisico

EasyKit

Een complete kit om, op een eenvoudige manier, met een groep een creatieve activiteit uit te voeren.

Nieuw

Een nieuw product in ons assortiment.

A-label

Dit product vermindert de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

CE-keurmerk

Dit product vermindert de impact op het milieu alsook op nadelige gezondheidseffecten voor kinderen, adolescenten en volwassenen. Dit product voldoet aan strengere eisen dan de huidige wetgeving geïntroduceerd door de Gezamenlijke Raad voor Creatieve, Kunstzinnige en Ambachtsmaterialen.

Contact met voedsel

Het product is goedgekeurd om in contact te komen met levensmiddelen volgens de Europese eisen in de EU-verordening 1935/2004.

Vertrouwen in textiel

Oeko-Tex 100 is een gezondheidslabel dat garandeert dat aan alle strikte voorwaarden aangaande verven, azo-verven, pesticiden, conserveermiddelen is voldaan en dat deze in overeenstemming zijn met de huidige wetgeving. Het is een gezondheidslabel, dat betekent dat het van belang is voor de eindgebruiker en derhalve geen eco-label is

Organische stof

Dit product is gemaakt van biologisch geteelde katoen.

Het Swan Ecolabel

Het Swan Ecolabel is het officiële duurzaamheidskeurmerk voor de Nordic landen voor non-foodproducten. Producten met dit label geven aan dat het product tot de meest milieuvriendelijke in die specifieke productcategorie behoort.

Der blaue Engel (De blauwe engel)

Der blaue Engel (De blauwe engel) is een erkend Duits milieu keurmerk. Papier met dit label is gemaakt van 100% recycled papier. Deze wordt alleen toegekend aan producten die het milieu beschermen van productie tot duurzame verwerking.

Inspiratienummer

Al onze ideeën hebben een uniek inspiratienummer, dat altijd wordt weergegeven in een grijze ballon. Typ gewoon het nummer in het zoekveld op onze website en u krijgt het idee stap voor stap te zien, samen met een lijst met gebruikte artikelen.

Creative Learning

Een idee en/of materialen voor een intelligentie-stimulerende activiteit voor 3 tot 11 jaar oude kinderen

Inhoud

Als een artikel bestaat uit meer dan 1 stuk, wordt de inhoud weergegeven in relatie tot de prijs. Als u een artikel koopt waarbij 12 stuks/1 doos wordt aangegeven betekent dat dat u 1 doos met 12 stuks koopt.